Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sen snů

11. 9. 2017

Nový domov hledalo 9 našich svěřenců. Přivezli jsme čtyři kouzelná šedě mourovaná koťata, která svou mazlivostí a aktivitou bavila návštěvníky. Společnost jim dělal mohutný Matýnek, který se také pěkně předváděl v náručí a nechal se hladit. V další kleci jsme „zaparkovali“ šilhavého Akima, který na průvod návštěvníků shlížel s klidem jako už ostřílený výstavní mazák. Tříbarevná Růženka si hned v první kleci lehla a po celou dobu výstavy už s nikým uraženě nepromluvila (zato doma má řečí spoustu!). A pak samozřejmě přijel výstavu ozdobit svou přítomností akční tandem Kája – Alien.

sen-zvirat-2017--cekani2.jpg

Vzhledem k okolnostem (doba, počasí, sestava, konkurence…) byl náš umisťovací odhad 3 zvířata, která najdou nový domov. Naše pesimistická paní veterinářka tipovala 2 a pro jistotu si už předem zamluvila jedno ze zbylých koťat J. Všichni drželi palce hlavně Akimovi, který byl na své dvanácté výstavě. A pak bylo vše jinak.

Umístilo se 6 z přivezených 9 svěřenců. Domov našla všechna čtyři koťátka Aileen, Bred, Charly i Dag a lumpové Alien a Kája. Zpět domů k nám jsme vezli Matýnka, Akima a Růženku.


Celková předběžná bilance kočičí části výstavy zní dle pořadatelů: 55 přivezených, 23 umístěných koček.

Osvojitelům nabízených koček i psů děkujeme, že dali šanci na pěkný život zvířeti z útulku.
Pořadatelům velmi děkujeme za pozvání a těšíme se na další ročník.

sen-zvirat-2017----charly-jde-domu.jpg